Hoe jij kan helpen?


Geld geven

Help het Rode Kruis Helpen

De Disaster Managementafdeling van het Surinaamse Rode Kruis heeft een scala aan modules waarbij voornamelijk gemeenschappen, scholen en bedrijven in getraind kunnen worden om ze te leren hoe te handelen in noodgevallen, waaronder ook rampen. Zij hebben deze trainingen reeds verzorgd in 52 gemeenschappen en op 16 scholen. Jouw donatie aan het Surinaamse Rode Kruis zorgt ervoor dat mensen in nood worden geholpen.


Tijd geven


Ontdek de held in jezelf

Mensen dienen elkaar te helpen in noodgevallen. We stellen het immers ook op prijs als iemand naar ons omkijkt in een noodsituatie. Hierdoor voorkomen we dat slachtoffers van een ongeval onnodig verder lijden, terwijl de medische (professionele) hulp onderweg is naar de plaats van het ongeluk. Help jij graag je medemens in nood? Houd je van aanpakken? Dan is vrijwilliger worden bij het Rode Kruis wellicht iets voor jou. Het Surinaamse Rode Kruis biedt immers al meer dan 80 jaar hulp aan mensen in nood. Je kan werken als hulpverlener, trainingen verzorgen of fondsen werven. Samen kunnen we levens redden. Noodsituaties komen immers elke dag voor. En het noodlot kan op elk moment toeslaan.


Lidmaatschap

Wordt lid van het Rode Kruis

Wil je lid van het Rode Kruis worden? En mee bepalen over het beleid en de toekomst van deze humanitaire organisatie? Registreer je vandaag nog als lid van het Rode Kruis.


Donaties

Help als bedrijf

Het Rode Kruis stelt bedrijven in de gelegenheid om met haar samen te werken aan het voorkomen of verlichten van menselijk lijden. Bedrijven kunnen elke vorm van steun bieden aan het Rode Kruis om mensen te helpen. Dit kan structureel of eenmalig door het geven van geld, materieel en kennis.

Doneer

Wilt u een donatie doen, maak dan contact met ons via onderstaande gegevens. U kunt ook een overmaking doen naar onderstaande bankrekeningnummer

Centrale Administratie van het Surinaamse Rode Kruis Ma – Vr, 8:00u – 14:00u - Gravenberchstraat 2 – 6 | P.O.B. 2919 | Paramaribo | Suriname - Hakrinbank Rek.: 26.588.81.74 - +597 49 8520 F : +597 46 4780 E : finance@redcross.sr


Sluit je vandaag nog aan als vrijwilliger of als lid!

+597 498520Registreer hier